Лаг з інтернетом

Колись мені знайомі часто розказували про такий глюк: включаєш комп, під’єднуєшся до інтернету, відкриваєш браузер ( будь-який, в мене в той період стояло 5 браузерів, і всі не працювали), а тут бац – одразу вибиває щось типу :

Браузер не зміг знайти сервер за цією адресою.

* Перевірте, чи не допущена помилка при наборі адреси, наприклад ww.example.com замість http://www.example.com

* Якщо жодна сторінка не завантажується — перевірте налаштування з’єднання з інтернетом.

* Якщо комп’ютер або мережа захищені фаєрволом або проксі-сервером — переконайтеся, що браузеру дозволено вихід в інтернет.

Це всім зрозуміло, але це не суть самого глюка. Заходимо в аську чи щось типу того і все працює нормально! Виходить, що підключення працює нормально, тільки браузери лагають. Так от нещодавно отримав таке саме. Одразу зайшов в командера, почистив реєстер і всяке таке, результату – 0%.

прикол ілюзія

Невже Ви заглючили?!😉 Не рухаються тільки ті кола на які ви дивитесь

Якщо у Вас  виникла така ж проблема,  не обов’язково одразу перестановлювати Вікна, просто скористайтесь стандартною майкрософтською службою – відновленням системи ( востановление системи). В мене після проходження цієї процедури все запрцювало нормально. Ось і вирішив поділитись досвідом.

Позначки: ,

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s


%d блогерам подобається це: